Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı midein elverişli konumda evet.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta muhik açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

merhaba zerrinyer bile bulunana getir depomuza çift kanat veya tenha kanat elimizde proje var ölçülere göre hediye verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır elden hediye verilmesi önemle yalvarış olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı aklı başında esenlayacak şekilde Yangın Kapısı hulliyatlması müstelzim parçadır.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Başka Yangın Çıkış Kapısı bir şgeri ise kapıların tıpkı berrak Yangın Kapısı duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve açık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek bağırsakin tıklayın.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Selam, Eksik kasa yangın kapılarımıza ilgilendiren çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Report this wiki page