Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin vasat oluşturur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere hırse dayanıklıdır.

Zihinsel özürlü, tutuk yahut ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili personeli devamlı işlev başında olan ve yangın veya sair müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

Kaçış yolları ve sair tedbirler, yangın veya sair müstacel durumlarda sevimli güvenliğinin salt hareketsiz bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bu salık basitleştirilmiştir ve sadece genel gayelidır. Şüpheniz var ise, her dönem bapnın belgelerine mebdevurmalkaloriız ve rastgele bir endişeniz var ise, yangın kapısını denetlemek için mezun bir kişiye çıbanvurmanızı öneririz.

Lütfen rızanızla alakadar olarak bizimle iletişime geçtiğinizde istek kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her yerin yanmasına niye olan çok oylumlu felaketlerin başlangıcında gelmektedir. Bundan dolayı hayat alanlarında Yangın Kapısı mecburi olan yangın merdivenleri methalinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) esas amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara geçişini mâni olmak yahut olabilir başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Haricen girişe munis bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), bâtıneride kullanılacaksa antipanik bar sistemine hâl bakılırsa ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım yapılmalıdır? Yangın kapıları düzenli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page